Taas pikakuulumisii piiitkän ajan jälkee. Tarkempi reportaasi menneeltä vuuelta, joululta jne. tulee viiveellä, kuitekii ennen juhannusta ;).

Nyt tän päivän ihmeisii. Myö ei kerätä Totskin kanssa tulevaisuuessakaa näyttelyistä ruusukkeita, vaa lähinnä henkiin jääneitä tuomareita ;D! Toki hienot arvostelut ja tittelit on tervetulleita, mut tavotteena on pääasiallisesti tuomarien puremahaavojen minimointi. Toiset ottaa kuvia ruusukkeista hihnoissa, nii myö kerätää kansioo kuvia tuomareista ennen ja jälkeen Totterströmin arvostelun, hihih :). "Hieman" kärjistetysti. EI meiän Totoro oo todellakaa vihanen, tai aggressiivinen. Se on vaa itsetietonen ja ennakkoluulonen, oman arvonsa tunteva siis. Ja tää tuli todistetuks tänää Lappeenrannan mätsärissä. Lähettii leikkikisoihin virittäytymää ens lauantain tunnelmii vähä nii ku kenraaliharjotuksii tai jotai ja tavotteena oli ainoastaa ettei Totoro hyökkää tuomarii päi (Totoro ei oo koskaa ees näykkässy ketää, mut sil on inhottava tapa rynnätä odottamatta ja varottamatta kohti liian lähelle tunkevii ihmisii ja haukkuu raivokkaasti mahtaillen). Meiän tavote toteutu, JEEE :D! Jouvuttii pienten aikuisten koirien ryhmää (37 koiraa), kun Totoro on justiinsa 10kk ja penturyhmän rajahan on se 9kk, nii että oltiin sitten siellä chihujen ja muitten kirppujen seassa junnuilemassa. Miun käet täris ja sydän hakkas jännityksestä nii paljo ett aattelin Totoron varmast puolustavan miuta, ku olin nii hermona (oon jännittäny ja nähny Kajaanistakii painajaisii varmaa jo 3 vkoo putkee, vaik muute en ookaa mikää jännittäjä), mut ei. Kun tuomari tuli kohti, nii Totoro ainoastaan väisti ja mulkoili epäluulosesti mokomaa kopeloitsijaa ja ku asettelin herran uuestaa seisomaa, nii tyyppi kuunteli kiltisti ja anto tuomarin roplata kaikessa rauhassa. Ravi ei sitte sujunukaa kovinkaa hyvin, ku herra intoutu päästessää käsittelystä pois ja loikki vierellä ku joku 400 metrin aitoja. Onneks sain nakeilla lahjottuu hyppypavun seuraamaa nätisti ja loppu sujukii ihan moitteettomasti. Totski sai punasen nauhan, mutta ei sijottunu pitemmälle. Se sinisen nauhan saanut koiruus oli sinisten ykkönen, nii että ei Totorolla ihan huonosti menny :). Toivottavast tyyppi pitää tuulensa samanlaisena lauantainakii, eikä rupee tytöks ja ala ailahtelemaa, ku joku hormonihirviö... Ihanasti sain kyllä ite varmuutta tulevaan koitokseen ja on kiva päästä ite oman ukkelin kanssa kehään, vaikka olinkii jo esittäjäks pestannu loistavan kaverin.

Tekstin vastapainoks pari kuvaa meiän Äijästä.

Totski risusavotassa, jälleen kerran.

Taistelukaverit jäähyllä.

Varsinainen peto ;)

Nyt jännäämään Kajaanin näytelyy ja kaikki vaan peukut ja ukkovarpaat pystyyn ettei meiän hurjimus hotkase tuomarii pohjattomaan masuunsa!