Emäntää jännittää taas ihan hirmusesti sunnuntain näyttely Tuusniemessä. Tuomarina toimii Markku Santamäki. Jos on tietoo tuomarista (lähestymistyylistä ja tavasta käsitellä koiraa tms.), nii saa infota miuta, nii osaan ees vähän varautuu tulevaan. Nii ja entäs jos innostuu ravaamaan noissa kinkereissä tulevaisuuessakii, niin helpottaako pelko yhtään? Mie en vaa tajuu, millo miusta on tullu tällane tärrääjä :O.

Tää viikko ollaanki koetettu kovasti unohtaa tuleva viikonloppu ja touhuttu kaikkea mahdollista kivaa. Tokossakii päätty talvitauko vihdoin ja viimein, niin että treenikausikii on taas alotettu, JEE :D. Joskohan sitä BH-kokeisiin uskaltauduttaisiin tämän vuuen puolella... Meillä oli myös päivähoidossa Hugo ja meno oli sen mukasta. Tyypit heitteli keskenää palloo, nii että toinen oli toisella puolella olkkarii ja toinen toisella ja sit viskottiin palloo puolelta toiselle. Ihan ku kaks ihmislasta ois pelaillu palloo, hih! Oli muuten kämppä aika ahtaan tuntunen ja täysi.

Hugo ja Totski tauottelee lumisotasilta.

Vesikoiratreffailtukii ollaan ja uutta tapaamista ootellaan jo nyt ihan innolla. Muutama kuva lenkiltä.

Jengiläisiä.

Totoro säntää tuoksuilta kavereiden luokse...

...ja hyökkää kenguruloikalla lumen sisään etsimään Hugon löytämää aarretta. Tuo kaksikko lenkkeilee pääsääntöisesti päät lumen alle työnnettyinä ja hännät saalistuksesta vipattaen. Ihan omat kuviot äijillä.

Välillä malttoi pysähtyä ihastelemaan maisemia kaverin kanssa. (Kuvassa esp.ves. Rudi 8kk, ja korjatkaa taas, jos nimi tai ikä kirjoitettu väärin?)

Nyt jäädään odottelemaan kauhun sekaisin tuntein sunnuntaita ja toivotaan, että Show-mies on elementissään. Tuusniemen jälkeen sitten ootellaankii Juulia kylään hiihtoloman viettoon, nii että Totski pääsee lempi rapsuttelijan käsittelyyn :).