Käväistiin Renkoossa Green Perry'sin ja Mahottoman järjestämillä kesäpäivillä ja meillä oli ihan huippu kiva viikonloppu! Kiitos kaikille järjestäjille loistavasta tapahtumasta!!! Oli mahtavaa nähdä tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Päästiin myös testaamaan taitojamme mm. Kiva Koirakansalainen testissä, makkaransyöntikilpailussa, verijäljessä ja luontopolun tehtävärasteissa. Ja kaikissa pärjättiin yli odotusten :).

Kolmanneksi parhaat makkaranahmijat.

Äiti ja poika odottelevat verijäljelle pääsyä, mutta kummallakin taitaa olla ainoastaan makkarat mielessä.

Totoro innostui jäljestämisestä ja kouluttaja sanoi touhun selvästi kiinnostavan Kärpätintä. Nenää herra käytti ansiokkaasti ja jäljestäminen oli tarkkaa, mutta vauhdin kanssa oli hieman ongelmia. Sitä kun oli yllättäen liikaa :D. Tyyppisen vauhdissa voisi olla oikeissa hommissa hieman vaikea pysyä... Aiotaan suunnata metsään heti ensi viikonloppuna harjoittelemaan jälkeä.

Tehtävärastien pronssilaiset.

Upouusi Kiva Koirakansalainen Totoro.

Todistusaineistoa että myö todellakin tehtiin se. Käyttäydyttiin mallikkaasti (ainakin testin aikana;).

Kaikkien puuhastelujen vastapainoksi vain oltiin ja nautittiin hyvästä seurasta ja ruoasta.

Juuli ruokatauolla. Totski ei voi edes katsoa lautaseen päin, kun tekee niin kovasti mieli herkkuja ja samalla tietää kuitenkin ettei saa edes rippeitä kaikista ihanuuksista.

Herkut kuitenkin unohtuivat kun pääsi kavereiden kanssa leikkimään.

Erityisen mieluisaa oli mamma Hipusen seura (vähän liiankin mieluisaa, kun Tötörö ei meinannut tajuta ettei äitiin saa koskea ainakaan sillä mielellä ;).

Mitä äiti edellä, sitä poika perässä.

Green Perry's Sirena ja Green Perry's Totoro poseraavat.

Hippi on kyllä ihana koira. Oikein unelma sellainen. Parempaa emää harrastuskoiralle ei voisi varmaankaan toivoa. Oli ihan huippua nähdä teitä pitkästä aikaa Maiju ja Hippi. Ja tietysti myös kasvattaja Petraa ja kaikkia muitakin koiraharrastajia.

Viikonloppu hujahti hirmuisella vauhdilla ja lopulta oli palattava kotiin.

Ennen kuin alettiin purkaa leiriä sai telttavahti hieman tekemistä. Kissa päätti hypätä teltan katolle ja asettua aamu-unille Juulin "pään päälle". Meiän hurja vahti ainoastaa tuijotti otusta kunnes kissa kapusi alas tähystyspaikaltaan ja päätti tulla katsastamaan keitä teltassa majailee. Kissan ja Toton kuonot olivat vastakkain ja oikein näki miten tyyppisen aivot raksuttivat ja yrittävät selvittää mikä kumma tuo on. Totterstöm ei selvästikään osannut määritellä omituista kaveria, joten matala epäluuloinen murina otettiin käyttöön ja kissa livahti karkuun.

Minne se otus oikein katosi?

Oiskohan se mennyt jonnekin tuonne?

Jonnekin se vaan hävisi, mutta nyt se on taas tuossa. Mutta tänne se ei ainakaan tule. Tää on miun ikioma yksiö. Kissoilta kiellettyä aluetta. Niin.

Kissa ei tullut mukaan, mutta mie olisin voinut ottaa muutaman perron vaivihkaan kyytiin :). Kesäpäivät tuli siis vietettyä ja hyvin viihdyttyä. Nyt odotellaan sitten vaan ensi kesää ja uusia päiviä...