Hihii, toinen näyttely ikinä onnellisesti takana :D! Tuomarina toimi Markku Santamäki. Totoron arvostelu oli EH JUK2, perusteluina: "Oikeat rungon mittasuhteet. Selvästi korkeuttaan pidempi. Hyvä luusto ja oikea rintakehän muoto.Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Käyttäytyy tarvittavan luottavaisesti! Vahva turkki."

Junnu uroksia. (Kuva Niina Tervonen)

Kukaan junnuista ei saanu ERIä ja joku kisaajista kertoi tuomarin perustelleen kantaansa sillä, että kaikilla junioreilla on vielä kehitys kesken. Mutta eivätkö juuri siksi nuoret, aikuisiksi vähitellen kehittyvät koirat kilpailekin junnu-luokassa? Totoron eteen JUK1-sijalle kiilasi Totterströmii puolet isompi vesiäinen, jonka tuomari jopa mittautti ennen lopullisten sijotusten päättämistä. Ei sillä että miulla ois ollu ERI tavotteenakaan, saati sitten joitain sijotuksia mielessä. Oon toooosi tyytyväinen meiän kirppusen arvosteluun ja etenkii käytökseen koko näyttelyn ajan. Totskilla oli taas show-mies-vaihe päällä ;). Tyyppi heilutteli ilosesti häntää ihmisille ja ympärillään kiljuville ja pomppiville lapsille, sekä suorastaan hakeutui rapsuteltavaksi. Tuomarin käsittelyssäkii T istahti (mitä ei kyllä sinällään ois saanu tehä) ja läppäs arvostelijaa tassulla kerjäten lisää silittelyjä. En viitsinyt kieltääkään, vaikka tiiän ettei näyttelyssä kuulu käyttäytyy noin, mutta mie sallin mielihyvin "ylisosiaalisuuen" kehässä, kun tahon Totoron olevan mieluummin liian tuttavallinen kuin murraava perronen.

Mitäköhän ton äijän päässä oikei liikkuu, kun näyttelyissä käyttäytyy ku unelma, mut muualla pitää pörhistellä? No, mut ainakii luotto koiraa kohtaan kasvaa kerta kerran jälkee, kun edes näyttelyistä tulee onnistumisen elämyksii :D. Seuraava etappi komeuskilpailujen suhteen onkii sitten Lappeenrannan pääsiäisnäyttely. Pitänee treenata kehässä esiintymistä lisää ja koettaa opetella hallitsemaan hermonsa vähän paremmin, kun viime yökii meni valvoessa mahakipujen kourissa jännittämisen vuoksi.

Seuraavat kuvat on otettu kehän jälkee.

Väsynyt komistus. Ei vaan, Totski relaa maharapsujen toivossa, sen sijaan että seisois tyylikkäästi ;D.

Venytys makkaran perässä. Ei huvittanut paljon enää seisoskella, kun kehätsemppauksesta oli selvitty. (Kuvat Niina Tervonen)

Totoro muuten toimi tavaravahtina sillä välin, kun tyttis Doris (Jolandan Diamond) kävi Niina emännän kanssa tyylillä napsimassa ROP:n ja SERTin kokoelmiinsa.

Doriksen suurin ja mahtavin fani vahtihommissa.

Doris kaunotar.