Käytiin eilen treffaamassa muutamia kamuja koirapuistoon sovitulla tapaamisella. Toivottavasti litsis kelit menisivät nopsaan ohi, että päästäisiin mettäilemään kunnolla vesiäisporukalla. Mutta tässäpä nyt vesikoiraporukalle lupaamani kuvat (tosin huonolaatuiset, mutta onpahan edes jotakin:).

Treffit aloitettiin piirileikillä. (vas. Totoro, sitten perro Rudi, edessä musta barbet Doris ja takana perro Manu)

Tunnelma kuumeni, kun perro herrat seurasivat kuolaten "kissatappelua", jossa ottelijoina lagotto Hilda ja barbet Doris.

Juomatauolla oli Totskin ja Rudin vuoro ottaa tuijotuskisa.

Iloisena laumana mentiin kuitenkin vastaanottamaan väärän rotuisia puistoilijoita.

Ja mitäpä vesikoiratreffit olisi ilman vettä ja keppileikkejä. Doris toimii joukonjohtajana kepin haussa, mutta poikia on hieman vaikea houkutella riitteiseen lammikkoon pulikoimaan. Rudi oli selvästikin porukan ovelin ja odotteli kepin tuojia vastarannalla valmiina nappaamaan  aarteen.

Lopulta koko sakki kirmaili onnessaan vedessä. Huomatkaa poikien hyvät käytöstavat: naiset ensin, vaikka heikoille jäille ;).

Kotona uni korjasikin vauhtihirmun. Emäntä mokoma oli tosin aukaissut tuuletusikkunan, josta pääsi viima ilmeisemminkin ikävästi paleltamaan pesulla käynyttä petoa ja T:n oli kääriydyttävä verhojen suojiin näkemään unia :D. Hedonisti-nautiskeija totta tosiaan! Arvatkaa vaan onko muurahaiskarhun kanssa eläessä naurussa pitelemistä X)...