Meiän Totski täyttää tänää jo yhen kokonaisen vuuen! Miten aika voi mennä tällasta vauhtii?! Vastahan Totterström oli ihan pieni pörröpallo, joka piti aivan kaameeta metelii. Enää tuosta mielikuvasta ei oo jäljellä muuta kun tuo järjetön äänenkäyttö ;). Kulunut vajaa vuosi on ollu kyllä täynnä monen moista, sekä hyvää että vähemmän hyvää. Mutta mitään niistä ei vaihettaisi pois. Nykysin tulee monesti ihmeteltyä, että miten myö oikeen pärjättiin ilman omaa koiraa nii kauan? Nyt ei osaisi olla ilman tuota tuulella käyvää turilasta. Totoro on varsinainen koirapersoona :D!

Synttäreistä vielä sen verran, että turnutiini aloitti aamun herkuttelemalla kakulla omintakeiseen tyyliinsä.

Eiks ton kakun kimppuu sais jo hyökätä. Tää poseraaminen on ihan tyyyylsää. (Kakku on hieman epämääräsen näkönen, kun kynttilän virkaa toimittaa nakki lihapateen päällä, ja koko komeus on koristeltu lihapullilla. Kuorrute lilluu kauniisti pohjalla piimän muodossa. ;)

Totoromaiseen tyyliin oli kynttilä hoideltava ensiksi puhuksiin. Tämä onnistui kiikuttamalla herkku matolle, josta se sitten metsästettiin pitkän kaavan mukaan ja lopulta tapettiin raivokkaasti ravistelemalla. Kun saalis oli tarkistettu kuolleeksi, niin se hotkaistiin yhdellä haukulla kitusiin.

Samaa kaavaa noudatettiin jokaisen lihapullan puolikkaan kohdalla. Lopuksi loput kakusta maiskuteltiin antaumuksella pohjattomaan masuun.

Tyytyväistä venyttelyä ja etutassuilla tamppausta herkkuhetken jälkeen. (Totskin eleet on kyllä ajoittain tosi kissamaiset!) Synttärilahjaksi saatu vinkuva pehmohiiri oli ehdottomasti uutta palloa mielenkiintoisempi. Tosin raivokkaasta leikistä päätellen tuskin tämäkään vinkulelu elää kahta päivää kauemmin. Onpahan herralla ainakin hetkeksi riemua.

Totoro jatkaa synttäreitten viettoa siirtymällä pihalle lumipalloja jahtaamaan ja toivottaa samalla "Iiiiiihanaa synttärii Tikrulle, Tontolle, Tinkalle ja Pipsalle!" Terkut myös äiskä Hipille ja iskä Rockylle! Ensi viikonloppuna saahaankii sitten toivottavasti koko perhe kasaan, kun yhteisjuhlitaan teeläisten synttäreitä agilityillen ja koirakylpylässä rentoutuen. JIIIHAA!!!