16kk                                                                                   18kk

 

 

NÄYTTELYTULOKSIA:

 

 

Kajaani kv-näyttely tammikuu 2010, tuomarina Tino Pehar, Kroatia:

 

JUN ERI, JUK4

 

"Ikä 10kk, hyvä ulkomuoto ja olemus, keskivahva luusto, oikenlainen pää ja tyypilliset korvat. Oikeanlainen päälinja ja hännän kiinnittyminen. Hyvät liikkeet ja hyvät kulmaukset. Hyvä turkinlaatu."

 

 

 

Tuusniemi ryhmänäyttely helmikuu 2010, tuomarina Markku Santamäki:

 

 

JUN EH, JUK2

 

"Oikeat rungon mittasuhteet. Selvästi korkeuttaan pidempi. Hyvä luusto ja oikea rintakehän muoto.Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Käyttäytyy tarvittavan luottavaisesti! Vahva turkki."

 

Lahti kv-näyttely huhtikuu 2010, tuomarina Leila Kärkäs:

JUN EH, JUK 2

"Iloinen ja reipas, hyvässä kehitysvaiheessa oleva tasapainonen uros, jolla oikealinjainen pää, ja mukava ilme. Erinomainen eturinta. Ikään riittävä rintakehä. Tasapainoinen raajarakenne, hieman pitkä lanneosa. Etuliike hieman epävakaa ja taka-askel hieman jäykkä. Oikea karvanlaatu."

 

Kuopio kv-näyttely 6.8.2010, tuomarina Manuel Loureiro Borges, Portugali:

NUO EH, NUK2

"Hyvä pää. Silmät ovat liian vaaleat, lähes vihreät. Hyvä niska ja selkä. Todella kevyt rakenteinen. Rintakehä vielä kehittymätön. Pitäisi olla paremmat kulmaukset edessä ja takaa. Tavanomaiset liikkeet"

 

Kuopio kv-näyttely 7.8.2010, tuomarina Jo Schepers, Alankomaat:

NUO ERI, NUK1

"Hyvä rakenteinen nuori koira, jolla hyvä maskuliininen pää. Korvat kiinnittyvät hyvin, vahvat hampaat. Hyvät jalat ja selkä. Hyvä eturinta ja hyvät kyljet. Todella rodunomainen turkki. Hyvät jalat ja tassut. Hyvät liikkeet. Hyvin esitetty. Tarvitsee pikkuisen lisää massaa."

 

Kuopio kv-näyttely 8.8.2010, tuomarina Antonio di Lorenzo, Italia:

NUO EH, NUK1:

"Todella hyvän tyyppinen, mutta liian feminiininen. Hyvät mittasuhteet, mutta liian kevyt rakenteinen. Hyvät kulmaukset edessä ja takaa. Hyvä turkki. Todella hyvät liikkeet."

 

Kouvola ryhmänäyttely 13.11.2010, tuomarina Tuula Savolainen:

 NUO EH, NUK2:

"Hyvä sukupuolileima ja mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvän syvyinen rintakehä. Hieman lyhyt rintalasta. Hieman suorat olkavarret. Polvikulmaa voisi olla enemmän. Hieman jyrkkä lantio. Hyvä raajaluusto ja karvanlaatu. Hieman kapeat takaliikkeet ja sivuliikkeessä toivoisin hieman pidempää askelta. Hyvä karvanlaatu."

 

Jyväskylä kv-näyttely 14.11.2010, tuomarina Jose Romao, Portugali:

NUO ERI, NUK1, PU4, VASERT:

"Erinomaista tyyppiä. Erinomainen pää. Erinomainen rakenne. Erinomaiset liikkeet. Toivoisin vähän enemmän kulmauksia taakse."


Tervola ryhmänäyttely, huhtikuu 2011, tuomarina Harto Stockmari:

ERI, AVK1, SA, PU1, VSP, SERT

"Urosmainen kokonaisuus, oikeat mittasuhteet, oikeanmuotoinen pää, hyvä purenta, hyvä kaula, melko hyvä eturinta, hyvä runko, hyvin kulmautunut takaosa, liikkuu hyvin".