Miten aina voi olla niin kiire, ettei ehdi edes blogia päivittelemään? Nyt kuitenkin kuvakollaasi kuluneista viikkokausista ja pikkuisen räpätystäkin.

Teeläisten synttärit silloin pari kuukautta sitten Helsingissä menivät loistavasti. Vielä kerran iso kiitos ohjelman järjestäneille, sekä majapaikat ja autokyydit tarjonneille! Totski pääsi siis koettamaan agilityä Tinka-siskon emännän valmentamana ja tyyppi riemastui lajista ikihyviksi. (Myö alotetaankii vauhtilaji ensi kesänä alkavassa alkeisryhmässä, jesh!) Totterström kirmaili sisarustensa ja äitinsä kanssa kasvattaja Petran luona ja teeläiset tuntuivatkin tulevan suhteellisen hyvin toimeen keskenään. Myös kylpylä kutsui sisarusparvea ja loisketta riitti tunnin ajan kiitettävästi. Totoro tosin aluksi hieman ihmetteli allasta ja luiskaa, jota pitkin olisi veteen pitänyt hiipiä, mutta kun epäileväisyys outoa vesiympäristöä kohtaan hahtui ei tyyppiä olisi enää meinannut altaasta pois saadakaan. Emännän mielestä hyödyllisintä ohjelmista oli kuitenkin "kaupunkikierros", siis Helsingin vilinään totutteleminen. Eipähän siihen kyllä pahemmin tarvinnut erikseen totutella, sillä Totski rullasi liukuportaissa kuin vanha tekijä ja nuokkui raitiovaunuissa ja busseissa kuin paikalliset konsanaan. Ostoskeskuksetkin otettiin Totoromaisen lunkisti vastaan. Sainpahan taas kerran todeta, että kyllä meiän Tötö on kuitenkin loppujen lopuksi aika vaivaton koira. Ja kaikki muutkin Teeläiset ovat valloittavia persoonia, jotka ovat totisesti päässeet juuri itselleen sopiviin koteihin :D. Viikonloppu oli siis ihan huippu kaiken kaikkiaan:)! (Kuvia viikonlopusta löytyy Tinka-siskon blogista, jonne linkki sivun oikeassa laidassa.)

Nyt sitten aavistuksen tuoreempiin kuulumisiin. Terveystutkimuksissa siis käytiin ja tulokset ovat tgaa:ta vaille selvillä. Kaikki siis hyvin :)! Tarkat tiedot löytyvät uudelta sivulta "Totoro on...".  Uusia näyttelytuloksiakin saadaan kunhan Lahden kv-näyttely on ohi. Emäntä siis mokasi Lappeenrannan pääsiäisnäyttelyyn ilmoittautumisen ja jouduttiin jättämään Etelä-Karjalassa komistelut väliin. Nyt sitten jännätään miten Lahdessa käy...Mietityttää muun muassa tuon tursakkeen takkuturkin kunto.  Pakokauhuinen ilme alkaa vähitellen taas hiipimään emännän silmiin.

Mutta ihanaiseen arkeen. Totskin kanssa ollaan treenailtu lähinnä tokoa, mutta pääpaino on ollut ihan vaan oleilussa, metässä nuuskuttelussa ja kaikessa muussa kivassa. Muutama kuva viime viikoilta.

Hyppytreeniä, kun meiän äijän vauhti ei tahdo millään pysähtyä esteen jälkeen...

Ja kotona huilailua. Pää ehdottomasti tyynyllä!

Vieraiden (emännän pikkusiskon 13v. ja tämän parhaan kaverin) vastaanottamista ja herkuilla ylpeilemistä totoromaisella tyylillä.

Takapihan tarhalaisten kyyläystä ikkunasta.

Ja emännälle mulkoilua, kun hoidossa olleet kaverit barbet Doris ja perro Hugo koettavat ryöstää luun lisäksi emännän huomion ja sylipaikan.

Kuolausta luiden, tai hoitokaverin perään.

Haukottelua ja viruttelua suureen ääneen yökylässä olleen Stella-serkkutytön valvovan silmän alla.

Taistelua Kaapon luona kyläiltäessä...

... samalla kun Kaapo Anselmin uusi Pena Juhani pikkuveikka nautiskelee komeusunistaan.

Ja Pena The Pedon herätessä kuluu aika luuta vahtiessa.

Lenkkien lopuksi on matkaan tarttunut aarre (=keppi) piilotettava kovasti hupenevaan ja ah niin ihanan puhtaaseen lumeen.

Kotona on leikkiminen isännän tai emännän kanssa aina yhtä ihanaa. Suosikki leikki on tätä nykyä pallon vieritys. Totski ryömii pallon kanssa sängyn alle ja tyrkkää tassullaan pallon sieltä sängyn alusen ulkopuolella odottelevalle isäntäväen edustajalle, joka puolestaan vierittää pallon takaisin tursakkeelle :)

Lopuksi kuva otsispampulasta ärtyneestä Sir Söpöläisestä, joka on valmis piiloutumaan tassun lisäksi kokonaan maton alle, häpeämään tyttömäisyydellä pilattua äijämäistä arvokkuuttaan.

Tällaista perus elelyä siis tällä kertaa :).