Käytiin sitten tänään terveystutkimuksissa, kun ikääkin on jo huimat 12kk ja 1pvä :). Eli heti kun mahdollista otatettiin lonkat, kyynärät, polvet, kilpparit ja silmät, sekä kuvattiin vielä selkäkii, jotta voiaan sitten huoletta harrastella ilman että tarvitsee pelätä Totoron paikkojen puolesta. Toki koira on vielä nuori ja uudet tutkimukset joudutaan tekemään joskus myöhemmin uudestaan, jotta ne ovat varmasti paikkansa pitävät. Onpahan nyt kuitenkin alustavaa tietoa Totskin terveydestä.

Eläinlääkärin mukaan:

lonkat: A/A

kyynärät: 0/0

polvet: 0/0

silmät: terveet

selkä: terve

... ja kilpparitulokset saadaan parin viikon päästä. Toki myös lonkkatulos voi muuttua SKL:ssä, mutta ainakin näin alustavasti Totoron terveys näyttäisi olevan erittäin hyvä :D!

Totoro kyllä käyttäytyy hienosti eläinlääkärissä. Antaa kopeloida ja tehdä kaikki tarvittavat toimenpiteet kaikessa rauhassa. Mussuttaa vaan tyytyväisenä herkkuja ja todennäkösesti aattelee että näillä keikoilla saa aina tosi helposti nameja ;). Tällä kertaa tosin piti hieman protestoida, kun rauhoituksen jälkeen jalat eivät toimineetkaan totutusti. Totski ähelsi itseään pystyyn, mutta kun ei onnistunut, niin hermothan siinä touhussa menivät ja mölyäminen alkoi. Totterström otti kaikki ääntelynsä käyttöönsä ja ölisi minkä kerkesi. Eläinlääkärikii naureskeli että on äijällä äänestä päätellen mahoton maanantai aamun krapula X). Totski on selvästikii ihan ku emäntänsä, vaikka muu kroppa ois tunnoton, niin puhekyky harvemmin lakkaa ;D!

Nyt sitten vaa ootellaan niitä kilpparituloksia ja kennelliiton mielipidettä Totskin kuvista. Toivottavasti kaikki on edelleen hienosti!